Onze pupjes groeien op in de huiskamer, zullen optimaal worden gesocialiseerd, worden ingeënt, gechipt en worden diverse malen  ontwormd. Alle pups worden geregistreerd bij deI. Tamaskan e.V. en krijgen een afstammingsbewijs mee.

Wij willen graag dat onze puppen in een goed huis terecht komen. Voordat wij mensen op de wachtlijst plaatsen willen wij graag zoveel mogelijk informatie over de toekomstige eigenaar (gezinssituatie, plannen met de hond, overige dieren etc.). Als het mogelijk is willen we graag mensen thuis ontvangen voor een gesprek en natuurlijk om kennis te maken met onze honden. Als wij denken dat u een goed thuis kunt bieden aan een van onze puppen dan kunt u op de wachtlijst geplaatst worden. Hier zal dan een borg van € 100,00 voor gevraagd worden, dit wordt later verrekend met de aankoop van de pup.


Wachtlijst

Iedereen die geïnteresseerd is in een pup van ons kan zich vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen. Wij willen graag weten wat uw voorkeur voor geslacht is en of u eventueel zou willen fokken later. Plaatsing op de wachtlijst geeft geen garantie op een pup! Als u om wat voor redenen dan ook niet meer geïnteresseerd bent in een pup dan stellen wij het zeer op prijs dat u ons hiervan op de hoogte brengt.

Als er nieuws is omtrent de dekking, dracht en geboorte dan zult u hiervan op de hoogte worden gebracht via email,  of facebook. Als de pups eenmaal geboren zijn dan worden de mensen (op volgorde van inschrijving op de wachtlijst) gemaild met de vraag of er nog steeds interesse is in een pup. Als dit het geval is dan wordt er een aanbetaling gevraagd om de reservering definitief te maken.

Pupprijs & Aanbetaling
De volledige pup prijs is op aanvraag. Wel vragen wij vragen €200- hiervan als aanbetaling. Deze aanbetaling moet betaald worden voordat de pups 1 week oud zijn. Deze aanbetaling wordt niet teruggegeven mocht u daarna alsnog afzien van een pup.

Plaatsing pups
Het toewijzen van de pups gebeurt door ons en zal voornamelijk gebaseerd worden op het karakter van de pups. U kunt dus niet zelf uw pup uitzoeken maar u wordt wel gevraagd om uw voorkeur(en) aan te geven en daar zullen wij dan zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Mocht u willen fokken later dan zal er ook gekeken worden naar de algehele bouw, staartdracht en eventuele kleurfouten van de pup. Het toewijzen van de pups zal niet eerder gebeuren dan wanneer de pups 6 weken oud zijn zodat wij een goed beeld kunnen vormen van het karakter en bouw van de pup. De pups mogen vanaf 8 weken oud naar hun nieuwe huisje toe, mits ze in Duitsland worden geplaatst. Voor het buitenland gelden andere regels.